Kurzy grafiky Akce a soutěže Domů

Pár slov o klubu....

/gallery/kreativ.png

Klub Kreativ v sobě slučuje hráče internetové komunity Howrse se zájmem o grafiku a dalších okruzích v této problematice. V článku se dozvíte stručný přehled aktivit a informací.

Klub vydává 1x ročně Zpravodaj Klubu Kreativ. Je to online "časopis", který obsahuje základní informace o termínech soutěží, informace týkající se jednotlivých grafických odvětví a podle možnosti i různé odborné články. Bývají v něm uvedeny výsledky z konaných soutěží, akcí, popříp. je možné v něm uvést i inzerci grafiků.

Kreativ staví na zodpovědnosti člena. Dává mu proto maximální volnost ve výběru účasti v soutěžích,je jen na něm,jak se bude v rámci klubu prezentovat. Klub má také spektrum poradců.

Neklademe si žádné vysoké cíle, jen osobně chci,aby se lidé něco naučili a poznali svět grafiky, jak může být zábavný, a hlavně také nervy drásající (jelikož toto nejsou někteří hráči schopni pochopit, pokud není grafika včas).

Klub považuji za jakési zázemí, které by mělo svým členům pomoci v oblasti grafiky i v každé situaci, kdy se dostanou do problémů.

Co chceme:

  • zvyšovat znalosti členů v oblasti grafiky
  • podporovat členy
  • spolupracovat s dalšími grafickými kluby a propojovat tak vzájemnou komunikaci
  • informovat "laickou" komunitu

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře