Kurzy grafiky Akce a soutěže Domů

Vzorové HTML kódy pro "kodéry"

/gallery/html-kod-dira.jpg

Většina začínajících nebo mírně pokročilých grafiků pořádně neví, jaké HTML kódy používat nebo jak vypadají, a velice často se tedy obrátí na známou stránku pro vytváření jednoduchých prezentací - howrseinfo. Když už ale máme krásný podklad pro prezentaci, proč jej "obdarovat" složitým HTML kódem, po jehož uložení nám systém hlásá: "HTML tagy nejsou správně formulován...", když jsou kódy, kde jsou mnohem jednodušší tagy? Pojďme si ukázat pár vzorových kódů :)

Ono v podstatě ty kódy jsou naprosto stejné, jen složitost či jednoduchost je zásadní rozdíl. Někde prostě grafici používají příliš složité HTML tagy, které náhodou špatně uloží a problém je na světě.

 


 

→ V tomto kódu najdete nejzákladnější tagy a pvky, které nejsou nijak složité, obsahují klasicky vlastnosti prezenatce - šířka, výška, pozadí, barva písma, šířka, výška a odsazení boxů

 

→ Kód, na který se právě koukáte, je vzorový kód Layout generatoru howrseinfo.com. Myslím,že v porovnání s předchozím kódem, vidíte v tomto mnohem více tagů, různých značek a prvků, které zřejmě neznáte. Proto mají kolikrát hráči problémy s uložením prezentace po použití tohoto Layout generatoru.

 


 

Jednoduše - všechny kódy jsou na stejném principu, ale spousta hráčů je vede jednoduše, tagy a značky dělají přesně to,co dělat mají.

Tak si stáhněte nějaký zdejší kód, vyrobte grafiku a pusťte se do světa kódování! ;)

Anketa

Zvládáš kódování grafiky?

Ano, kódovat umím (125) Ještě mám menší problémy, ale ano (53) Grafiku mi kóduje někdo jiný (15) Vůbec se v kódech nevyznám (329)

Celkem hlasů: 522

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře

7)  starzt  [08. 06. 2013 | 08:21]

ahojte já bych se chtěla zeptat spíše na ten propagační kód ale nemůžu ho najít nevíte náhodou někdo nějaký takový kód? Jo a moc bych byla ráda kdyby mi někdo řekl jak získat pasy prosím poraďte :( jsem nula :( *no* tak co? pomůžete mi? :[

6)  starzt  [08. 06. 2013 | 08:21]

ahojte já bych se chtěla zeptat spíše na ten propagační kód ale nemůžu ho najít nevíte náhodou někdo nějaký takový kód? Jo a moc bych byla ráda kdyby mi někdo řekl jak získat pasy prosím poraďte :( jsem nula :( *no* tak co? pomůžete mi? :[

5)  vecerrov  [01. 04. 2013 | 13:11]

Ahoj,
veruš, já v tom taky velice tápám, ale nemám na zaplacení všech kurzů, tak to snad alespoň z toho jednoho pochopím:D

4)  veruš8  [17. 03. 2013 | 16:52]

No tak v tom mám guláš jako brno ale tak třeba pochopím časem

3)  Blossom  [27. 01. 2013 | 15:19]

No, musím se přiznat, že věčinou zkopíruji HTML kódy z prezenttací jiných hráčů, protože jim ještě moc nerozumím :D
Proto si hodlám zaplatit všechny kurzy, doufám, že to bude možné :)

2)  Kristýna  [23. 01. 2013 | 20:49]

vždyť to není tak těžké :) a jde to i bez šablony ;) ale je pravda že s ní je to snažší :)

1)  smradiprdi (Radka)  [14. 01. 2013 | 14:44]

smradiprdiSuper článek konečně klub začíná "fungovat"*yes*:*

«   1 2