Kurzy grafiky Akce a soutěže Domů

Rozhovor se Zumbas

/gallery/496368.png

Pěkný den přeji, no po zkouknutí ankety u rubriky Rozhovory jsem spatřila velký zájem o ně, tedy zde budou pro změnu rozhovory každý týden o víkendu. :)

Pro tuto sobotu jsem si vybrala rozhovor s milou osůbkou na Howrse - Zumbas. Již po prvním přečtení jejího komentáře zde jsem měla jasno, že právě ona bude další, se kterou rozhovor povedu, má úžasnou osbnost a názory. :) Více v článku :)


Tak, zeptám se tě takhle: na Howrse jsi asi 440 dní. Co ti za tu dobu Howrse "dalo či dokonce vzalo"?

No jelikož pracuji na chovu špičkových frísů a pracovala jsem i na jiných plemenech, tak asi dost času. Pak jsem se věnovala několika akcím (i ted), z kterých jsem dostala mnoho odměn a hlavní odměny, takže i spoustu pasů. No a asi "dalo" to, že už to dělat takhle nebudu a že se radši budu věnovat chovu.


Dočetla jsem se ve tvém profilu, že máš ráda spousty filmů. Co tě přimělo napsat o nich do tvého profilu? Většina hráčů má totiž klasicky popsanou sebe sama.

Já ani nevím, nechtěla jsem mít celou prezentaci o tom, co mám za zvířata, co mi nemaj ostatní lidi psát...


Když jsme u těch filmů, v jedné větě píšeš, že se ti nejvíce líbí Jacob a Renesmé z filmu Twilight. Jaký to má důvod?

No líběj se mi jako postavy. ;)


No, vraťme se zpět k Howrse. Vidím, že ve tvých chovných farmách je většinou Fríský kůň. Chováš je cíleně - jdeš tvrdě vpřed s genetikou?

Ano, asi začátkem půl roku (minulého) jsem začala chovat s klarisek666, Stáj Ostrava a Achnaton Fríse, s kterýma jsme byli za chvíli druzí v genetice. Pak nám dadulka5319 napsala, jestli nechcem být v jejich chovu a my jsme přijali. Takže chovámě 820 + (možná víc)


Najdou se na Howrse hráči, kteří ti hodně ublížili? A kteří ti naopak hodně dali?

Na Howrse jsem se seznámila s mnoha lidma, úžasnýma lidma kteří mi vždy pomůžou. A jelikož jsem na Howrse po 3x tak mi sebrali první účet s názvem zumbas a na něm jsem byla opravdu dobrá. Pak jsem měla ještě jeden, belonku a to mi mou unáhlivostí vzali. A ted mám tenhle. Ale momentálně mi různý lidi píšou, že jsem jim vše ukradla a že jsem zlodějka. Dokonce má o mě v prezentaci nějaká hráčka, že jsem podvodnice, jsem i díky ní zvěřejněná na jednom webu. No prostě hnus


Kolik času přibližně strávíš denně na Howrse? Omezuje tě nějak ve tvém osobním životě?

Ze začátku jsem totálně ignorovala školu, ale pak jsem radši přestala protože kvůli hře omezit školu.. Ale pak jsem se na to vykašlala a ve škole jsem se výrazně zlepšila. Howrse věnuji tak 2 hodky, když jde o chov možná víc..


Děláš krásnou grafiku, jaké byly tvé začátky? Jak ses ke grafičení vlastně dostala?

No, prezentace není mou tvorbou. Já umím jen moc hezké avatary přes jeden grafický program.

 

Když už jsme u té grafiky, zasílala jsi někdy ilustrace do Kreativního prostoru?

Ne, nemám nikoho kdo by mi to naskenoval. A kreslit neumím..


Jsi s Howrse spokojená? Nebo se najde něco, s čím nesouhlasíš, a ráda bys to změnila? Komunita je hodně pobouřená tím,že noví hráči (min. s 50ti odslouženými dny) získávají v akcích obrovské cennosti (zvláště pak Božské koně). Co si o tom myslíš?

No samozřejmě s něčím nesouhlasým. Třeba se zrušením inzerátů, které tu fakt mohli zůstat. - To si myslím že spíš Tým Howrse se tím nechtěl přehrabovat. Ráda bych změnila cenu pasů a možnosti. Chtěla bych aby třeba 30 balíčků pasů mohli být přes sms, to by mě nadchlo. A s těma hráčema, je mi to fuk, pokud do toho neinvestuji hodně velké množství pasů..

A ještě naposledy - máš pro naše čtenáře nějaký vzkaz? :)

Pokud věnujete Howrse hodně času a kašlete na nějaké ostatní věci, dejte radši přednost těm ostatním věcem, z vlastní zkušenosti to znám. A hlavně nebrečte kvůli ukradenému učtu a neházejte do akcí hodně pasů <-- dostanete minimum. Děkuji za rozhovor Adry ;)


 

To já děkuji. :) Toto byl dnešní rozhovor, již si vybírám dalšího hráče či hráčku pro rozhovor na příští týden. :) Hráčku Zumbas najdete TADY

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'( :P :D XD *yes* *no* :* :[ :-/ :O

Opište tento text: CAPTCHA

Komentáře